Borg’s Flytteservice er en familiedrevet virksomhed som startede op i sommeren 2011. Siden da har vi med vores ekspertise serviceret store som små kunder i hele landet. For at kunne yde det bedste for vores kunder har vi personale og samarbejdspartnere på Fyn, Sjælland og i Jylland.

Udover at være landsdækkende, har vi også internationale samarbejdspartnere, hvilket gør at vi også tilbyder flytninger til udlandet. (Se under båder privat og erhverv.)

Vi har bl.a. specialiseret os i flytninger af klaverer, flygler, pengeskabe og andre store genstande.

Vi har en blandet vognpakke, der består af lastbiler med veksellad (23 fods og 25 fods), mindre varevogne og større liftbiler samt møbelhejs, autotrailer og mandskabsbiler. De er alle udstyret med partikelfiltre, hvilket gør at vores vognpakke er miljøcertificeret..

Derudover er kasserne på vores biler beklædt med filt indvendigt, for derved at beskytte dit indbo.

Udover at være miljøbevidste vægter vi arbejdsmiljøet højt for vores medarbejdere.  At være flyttemand kan være et hårdt fysisk arbejde for kroppen. Vi bestræber os på at skåne vores flyttemænd for tunge og belastende løft, hvorfor vi altid medbringer de rette hjælpemidler på flytningerne.

Vi har et solidt, engageret og dynamisk team af medarbejdere, som sætter en ære i at udføre arbejdet ordentligt og gør alle kunder glade og tilfredse. De sørger altid for en tryg flytning - også når det skal gå stærkt.

 

  • Nyt glas til bassin - Fjord og Bæltcenter
  • Nyt glas til bassin - Fjord og Bæltcenter
  • Driftleder - Brian Borg
  • Lagerhal - Kobbervænget 2
  • Møbelhejs
  • Klaver/flygel flytning
  • Klaver/flygel flytning
  • Ældre møbel
  • Mærsk flytning
  • Pakkes, flyttes og udpakning

Vores mission:

Vores mission er at nå ud til flere kunder og samarbejdspartnere.

Borg’s Flyttefirma har en klar vision om at blive et af Danmarks mest attraktive flyttefirmaer, både for kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst for vores medarbejdere.

Vores vision:

Med kundens behov i fokus arbejder vores team målrettet, professionelt og ansvarligt.

Vi er professionelle og vil have, at du som kunde eller samarbejdspartner føler at vi har dig i fokus.

For os er alle opgaver lige vigtige og vi udfører dem med samme høje arbejdsmoral hver dag, og vi påtager os alle opgaver med lige stor seriøsitet og har ekspertisen til det.

Vores værdigrundlag:

Vores værdigrundlag er tryghed, god service og kommunikation gennem personlig betjening.

Vi tager styring for arbejdsopgaverne og tager ansvar på alle opgaver og bestræber os på at leve op til dine forventninger. Vi sætter en ære i at give alle kunder en positiv oplevelse.

En vigtig del af vores værdig grundlag er vores medlemskaber. Vi vægter højt på at have de rigtig medlemskaber som sikre vores kunder, ansatte og os selv.